Afbraakwerken


Ketels Construct is dè geschikte partij voor al uw afbraakwerken. Ons bedrijf kan zowel kleine als grote afbraakwerken uitvoeren en dat niet alleen op een professionele en efficiënte, maar tevens op een betaalbare manier. Afbraakwerken kunnen door ons bedrijf zowel machinaal als manueel worden uitgevoerd. Op deze pagina geven we u alvast graag een overzicht van de afbraakwerken die wij kunnen uitvoeren.

 

Kleine afbraakwerken

De firma Ketels Construct BVBA is ideaal geplaatst om uw kleine afbraakwerken te verzorgen. U kunt bij ons dan ook terecht voor de volgende kleine afbraakwerken:


» Afbraak van een achtergebouw, bijgebouw , duivenhok, tuinhuis, ...
» Afbraak van een garage
» Afbraak van tuinafsluiting in betonplaten
» Uithalen van bestaande regen & septische putten
» Uitbreken van bestaande vloeren, betonvloer, chappe, ...


Heeft u andere kleine afbraakwerken die uitgevoerd moeten worden? Geen probleem! Ook dergelijke kleine afbraakwerken kunnen wij zonder probleem voor u realiseren!

 

Recent door ons uitgevoerde afbraak:


Grote afbraakwerken

Naast de hierboven vermelde kleine afbraakwerken kunt u bij de firma Ketels Construct BVBA eveneens terecht voor verschillende grote afbraakwerken. Hierbij een greep uit het aanbod van de grote afbraakwerken die wij aan onze klanten aanbieden:

 

» Volledige ontmanteling van gebouwen zoals het verwijderen van deuren, vloeren, gewelven, plafonds, etc.
» Afbraak met behoud van gevel of constructie
» Afbraak van buitengevels
» Afbraak van niet dragende binnenmuren
» Afbraak van dragende muren en indien nodig plaatsing van draagbalken ter ondersteuning
» Afbraak binnenconstructie rijwoning

 


 

Indien nodig beschikken wij over de mogelijkheid om zelf een draagbalk te plaatsen om op die manier een grote doorgang te creëren voor onze bouwplaatsmachines.

 

Ook indien uw karwei niet is terug te vinden in bovenvermelde lijst kunnen wij deze steeds en zonder probleem voor u uitvoeren. Neem hiervoor geheel vrijblivjend contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@karweien.com of te bellen naar het nummer 0475/87.38.37.