Zeef- en breekwerk


Indien u bepaalde grond- en afbraakwerken laat uitvoeren kunnen de kosten voor het transport van grond met steenpuin vaak erg hoog oplopen. Deze kosten kunt u gelukkig op een eenvoudige manier vermijden, namelijk door de grond ter plaatse te zeven. Hierdoor kan het steenpuin van de grond gescheiden worden waardoor deze kan worden hergebruikt in bijvoorbeeld de tuin. Niet alleen grond, maar ook zand en aanvullingsgrond kan perfect worden gezeefd waardoor deze opnieuw kan worden gebruikt.

 

Het is naast bovenstaande eveneens mogelijk om het overtollige steenpuin ter plaatse te breken waardoor het meteen kan worden hergebruikt om bijvoorbeeld te zorgen voor een voorlopige verharding. Andere soorten afval zoals wortels, papier, karton en ijzer zullen worden verwijderd en naar het recyclagebedrijf worden gebracht.

 

Verder is het eveneens mogelijk om de mobiele zeefinstallatie in te zetten om tuingrond ter plaatse te zeven. Op deze manier wordt deze meteen ontdaan van bijvoorbeeld wortels en ander tuinafval.

 

De mobiele zeef- en breekinstallatie van Ketels Construct is bijzonder compact en daardoor erg eenvoudig te verplaatsen. Bijgevolg is deze erg geschikt voor niet alleen particulieren, maar eveneens voor tuinaanleggers, aannemers, etc.

 

Heeft u verder nog vragen over onze mobiele zeef- en breekmachine? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!